News

Abrupt Sorti Efter Att Detta Hände

I december 2009 flyttade paret till Los Angeles där han och producenten Henrik Bastin driver produktionsbolaget Stockholm-Köpenhamn.

Hammare bor i Los Feliz-distriktet. Filip och Fredrik ägde mer än ett halvt år i New York 2009 tillsammans med produktionsbolaget Stockholm-Köpenhamns grundare Henrik Bastin, som producerade och ledde TV-programmets söndagsfest med Philip & Fredrik.

Filip träffades med journalisten Fredrik Wikingsson på Aftonbladet sommaren 1996, där de båda arbetade som författare. Under hösten 2012 startade Filip och Fredrik sitt eget produktionsbolag Mexico Media.

År 2013 var Hammar fortfarande värt sommaren i P1-programmet den här gången på egen hand. Efter Ursäkta rotan skapade Filip och Fredrik programmet Open up Times (Open up Channel, Stockholm).

Filip Hammars är kusinen till den vänstra kommunistiska före detta internationella sekreteraren Bo Hammar.

Radarparet blev ännu större kändis 2003 när Signifikant Chaparall först sändes på TV. Filip vann med Fredrik Kristallen 2016 som årets manliga presentatör.

2008 Hammar presenterar sig med bloggare Jennie Carlzon (nuvarande Hammar) i Frankrike. I november 2013 blev Philip och Jennie föräldrar till en tjej, Ilse, som föddes i Los Angeles.

I september 2015 välkomnade paret sitt andra barn, sonen Tage, som också föddes i Los Angeles. Hammar deltog i Karlbergskolan i nio år och studerade sedan vid Ullvigymnasiet där han tog examen från samhällsvetenskapliga linjen 1994.

Under militärtjänsten var han reporter på Värnpliktsnytt, killar skulle börja jobba på Boden.

Image result for filip hammar

Hösten 2016 slutade relationen och paret separerade. Han fick tips från en kollega på Bärgslagsbladet i Köping för att ansöka om Värnpliktsnytt, som blev Hammars första kontakt med Stockholm och en journalistskola där han var tvungen att ta plats och skriva om riktiga nyheter. Efter en Rebecka Törnqvist konsert blev de vänner. Han är bror till Linda Hammar som deltar i en annan del av Köping. Hammar avslöjade sin podcast i maj 2013 tills han led av bipolär sjukdom. Tillsammans med Anders Pihlblad avslutade sin första gemensamma amerikanska resa i december 1996.

TV-debuten kom genom programmet Hi there Sydney (2000). År 2006 vann de tre kristallpriset och var sommarsammare i sommar i P1 sommar 2007 där de pratade om sin första amerikanska resa tillsammans vilket väckte en kärlek till landet och också en djup vänskap mellan varandra. Hans mor kommer från Estland och hans betydelsefulla från Tomelilla. Genombrottet kom med hans och Fredriks egna tv-system Ursäkta tubesan (Vi är ombyggnad) som sändes 2002 i TV4.

Programmet stoppades efter endast fyra system på grund av anmälningar till revisionsutskottet. Han är också långt ifrån den amerikanska skådespelaren Paul Giamatti. Lars Filip Hammar, född 26 mars 1975 i Köping, Västmanland, är en svensk författare, journalist och programledare, mest känd som hälften av duoden Filip och Fredrik.

Filip Hammar, son till lärare Lars och Tiina Hammar, växte upp i Köping. Hammar var då en underhållningsreporter på Aftonbladet 1996-1999 och frilans på Café 1999.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree