News

Dit interview dat alles voor Davina in compromis kan brengen

In november 2018 was de single gecertificeerd goud. Vanaf december 2018 heeft de video meer dan 11 miljoen weergaven en heeft haar kanaal meer dan 500.000 abonnees.

In december 2017 publiceerde Hoogendoorn de single Ga in samenwerking met de Efteling en Sterre (gespeeld door Lilo van den Bosch). Op 21 augustus 2017 plaatste ze haar cover van “What About Us” van de Amerikaanse zanger Pink. Twee dagen na het uitzenden bereikte dit nummer de eerste plaats van de meeste gedownloade nummers op iTunes. In de vijfde aflevering speelde ze een cover van het nummer ” Duurt Te

Image result for Davina Michelle

Lang ‘van rapper Glen Faria (ook bekend als MC Fit). Michelle Davina Hoogendoorn geboren op 12 november 1995, bekend onder haar artiestennaam Davina Michelle, is een Nederlandse zanger en YouTuber. Ze woont in Zwijndrecht. In oktober plaatste Glamour een videobeoordeling van Pink, waarin ze de cover geweldig noemde en zei: “Dat is beter dan ik ooit zal klinken”. [3] [4] [5] [6] De video van Hoogendoorn ging viraal, waarna ze meerdere keren op tv was geweest als RTL Late Night en De Wereld Draait Door en op verschillende locaties in de Verenigde Staten. Het diende als de officiële soundtrack voor de musical Sprookjessprokkelaar, gecreëerd door de Efteling.

In 2018 nam Hoogendoorn deel aan het elfde seizoen van de AVROTROS-show Beste Zangers. Later in 2018 bereikte het de nummer 1 plek in de Nederlandse Top 40, de Mega Top 50 en de Nederlandse Single Top 100. Haar nummer “Duurt Te Lang” bereikte de nummer 1 plek in de Nederlandse Top 40, de Mega Top 50 en de Nederlandse single top 100.

In 2016 nam Hoogendoorn deel aan het vijfde seizoen van Idols. Tijdens haar auditie zong ze Jessie J’s nummer “Nobody’s Perfect”, waarna ze doorging naar de theaterronde en de duetronde, waar ze werd geëlimineerd.

In februari 2017 startte Hoogendoorn haar eigen YouTube-kanaal onder haar pseudoniem Davina Michelle, waar ze haar coverversie van een Engelstalig lied elke week zou uploaden.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree