News

De microfoon zou niet stilstaan bij het opnemen van de microfoon….

Hij heeft gezegd dat zijn huisleven “chaotisch” en “beledigend” was.

De infomercial hielp Robbins brede bekendheid te verwerven door zijn Personal Power zelfhulp-audiotapes te verkopen. Zijn seminars worden georganiseerd door Robbins Research International. Anthony Jay Robbins geboren Anthony J. In 2017 won Team Liquid The International 7, een Dota 2-toernooi met een prijzenpot van meer dan $ 24 miljoen. Na kritiek te hebben geuit op deze opmerkingen, plaatste Robbins een verontschuldiging op zijn Facebook-pagina met de woorden ‘Ik bied mijn excuses aan voor het suggereren van iets anders dan mijn diepe bewondering voor de # MeToo-beweging.

In 1984 trouwde Robbins met Rebecca ‘Becky’ Jenkins nadat ze haar op een seminar had ontmoet. Robbins heeft op individuele basis gewerkt met Bill Clinton, Justin Tuck, Wayne Gretzky, Serena Williams, Hugh Jackman en Pitbull. Zijn moeder hertrouwde toen (meer dan eens), waaronder een huwelijk met Jim Robbins, een voormalige semi-professionele honkbalspeler die legaal Anthony adopteerde toen hij twaalf was. Mahavoric; 29 februari 1960 is een Amerikaanse auteur, filantroop en life coach. Toen hij zeventien jaar oud was, verliet hij zijn huis en kwam nooit meer terug.

Hij werd in zijn laatste jaar verkozen tot president van het studentenlichaam. Samen met Cloé Madanes richtte Robbins het Robbins-Madanes Centre for Intervention op, een organisatie die coaches voor levensvaardigheden opleidt om gezinnen en individuen te helpen omgaan met verslavingen en andere problemen. In 1991 hadden naar schatting 100 miljoen Amerikanen in 200 mediamarkten zijn infolercials gezien. Tijdens de middelbare school, Robbins groeide tien centimeter, een groeispurt later toegeschreven aan een hypofyse tumor. Het voetbalteam begon in 2018 met de competitie.

In 2016 werkte Robbins samen met Golden State Warriors, mede-eigenaar Peter Guber en Washington Wizards, mede-eigenaar Ted Leonsis, om Team Liquid, een eSports pro-gamingorganisatie, aan te schaffen. In 1997 begon Robbins het Leadership Academy-seminar.

Image result for tony robbins

Ongeveer 4 miljoen mensen hebben zijn live-seminars bijgewoond. In het begin van de jaren tachtig, kort na de ontmoeting met Neurolinguïstisch programmeren, mede-oprichter John Grinder, werden de twee partners.

Toen hij opgroeide, werkte Robbins als klusjesman om voor zijn broers en zussen te zorgen. Robbins begon zijn carrière met het promoten van seminars voor motiverende spreker en auteur Jim Rohn toen hij 17 jaar oud was. Mahavoric in North Hollywood, Californië, op 29 februari 1960. Hij heeft ook Amerikaanse zakenlieden Peter Guber, Steve Wynn en Marc Benioff geadviseerd.

In 1983 leerde Robbins vuurlopen en nam het deel op in zijn seminars. Op dit moment onderwees Robbins NLP en Ericksonian Hypnosis.

Robbins en Jenkins hebben in 1998 de echtscheiding ingediend. In 1984 verwekte Robbins een kind met voormalig vriendin Liz Acosta. Volgens een video van het evenement uitgebracht door NowThisNews op de sociale media, verklaarde Robbins zijn mening dat, “Als je de # MeToo-beweging gebruikt om te proberen betekenis en zekerheid te krijgen door iemand aan te vallen en te vernietigen … alles wat je hebt gedaan is in feite gebruik een medicijn genaamd significantie om jezelf een goed gevoel te geven. “


Hij ging verder met het vertellen van een verhaal over een ‘zeer machtige man’ die een vrouwelijke kandidaat ging aannemen, ook al was zij de meest gekwalificeerde omdat ze te aantrekkelijk was en ‘een te groot risico’ zou zijn. Tony Robbins groeide op in Glendora, Californië, en ging naar Glendora High School. Robbins werd geboren als Anthony J. In 2015 en 2016 stond Robbins op de Power Magazine Power 100-lijst. Zijn vroege infolercials kenmerkten beroemdheden zoals Pro Football Hall of Fame quarterback Fran Tarkenton en acteur Martin Sheen. Hij werd door Accenture benoemd tot een van de “Top 50 Business Intellectuals” en een van de “Top 200 Business Gurus” van de Harvard Business Press, en werd in 2007 gerangschikt op de Forbes Celebrity 100.

Robbins werd bekritiseerd vanwege kritische opmerkingen over de Me Too-beweging op een seminar in San Jose, Californië op 15 maart 2018. In 1988 bracht Robbins zijn eerste infomercial, Personal Power uit, geproduceerd door Guthy Renker, die hielp om zijn diensten te promoten als een “Topprestatiecoach”.

Robbins werkte later als conciërge en ging niet naar de universiteit. Robbins staat bekend om zijn infomercials, seminars en zelfhulpboeken, waaronder Unlimited Power en Awaken the Giant Within. Robbins is de oudste van drie kinderen en zijn ouders zijn gescheiden toen hij zeven was. In 2014 verwierf Robbins, samen met een groep investeerders waaronder Magic Johnson, Mia Hamm en Peter Guber, rechten om een ​​Major League Soccer-franchise te lanceren in Los Angeles. , Californië, tegenwoordig de Los Angeles Football Club genoemd.

Jenkins had drie kinderen uit twee voormalige huwelijken, die Robbins had geadopteerd. Hij is een spreker op het seminarcircuit gesponsord door Learning Annex. Rackets was een spreker op de Technology, Entertainment and Design (TED) conferentie van 2007. In oktober 2001 trouwde Robbins met Bonnie ‘Sage’ Robbins (geboren Humphrey).

Ze wonen in Palm Beach, Florida. De zoon, Jairek Robbins, is ook een personal empowerment-trainer.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree